JEDNODUŠE

POCHOPITELNĚ

S NADHLEDEM

Naučte se rozumět vínu.

Milujeme víno a chceme vám ukázat, že lásku k němu lze najít zcela jednoduše. Pojďme si společně v našem online kurzu víno užít, pochopit jeho kouzlo a s nadhledem hledat jeho krásu.


musite znat

3 VĚCI, KTERÉ MUSÍTE ZNÁT O VÍNĚ

3 dílný ukázkový video seriál 

  • 1
    Na co nezapomenout při skladování vína?
  • 2
    Úzká sklenice na bílé, široká na červené? - Pravda, nebo mýtus?
  • 3
    5 medailí na lahvi? Podle čeho vybírat?

JAK MILOVAT VÍNO

Jak milovat víno? Pojďme to společně zjistit. V pěti celovečerních dílech Vám nejlepší čeští sommelieři a kuchaři předají své zkušenosti, navrhnou, která vína se hodí ke kterým receptům a představí doposud málo známý systém členění vín, který je dělí do každému pochopitelných kategorií.

 Jde si dát k rybě červené? Ke steaku bílé? Má sommelier víno ochutnat, před tím než nám ho nabídne? Můžeme reklamovat víno, které nám nechutná? Vydrží nám otevřené víno týden v lednici?  Možná ano. Možná ne. Věříme, že po pěti večerech s námi si jednoduše a s nadhledem vyberete jak v restauraci tak i v obchodě to nejlepší víno pro Vás.

Vít Hepnar
Vít Hepnar
Sommelier

Víno miluji protože je v něm celý svět, protože je v něm pravda, protože ho můžu objevovat po celý život a stejně nikdy nebudu moci říct...

Ivo Dvořák
Ivo Dvořák
Sommelier

Víno je ušlechtilý nápoj, který se dokáže projevovat v mnoha podobách, v různých barvách vůních a chutích. Víno dokáže vzrušit všechny naše...

Jiří Markuzzi
Jiří Markuzzi
Sommelier

Proč miluji víno? Protože mi chutná stále více a více.

Barbora Cihlářová
Barbora Cihlářová
Sommelier

Víno je mou velikou vášní a zálibou.

Jakub Přibyl
Jakub Přibyl
Sommelier

Víno miluji pro jeho celkovou rozmanitost a ušlechtilost chutí i vůní. A také proto, že je to ideální partner pro každou příležitost.

Miroslav Kalina
Miroslav Kalina
Šéfkuchař

Kalina cuisine & vins

Jan Punčochář
Jan Punčochář
Šéfkuchař

Grand Cru Restaurant & Bar

Matteo De Carli
Matteo De Carli
Šéfkuchař

Casa De Carli

Petr Brňák
Petr Brňák
Šéfkuchař

MaSa by Hervé Rodriguez

Tomáš Levý
Tomáš Levý
Šéfkuchař

Deer Prague

Pod odbornou supervizí REGINY RÁZLOVÉ


3 VĚCI, KTERÉ MUSÍTE ZNÁT O VÍNĚ

  • Na co nezapomenout při skladování vína?
  • Úzká sklenice na bílé, široká na červené? - Pravda, nebo mýtus?
  • 5 medailí na lahvi? Podle čeho vybírat?

NA PŘÍPRAVĚ KURZU SE PODÍLELI

kalina logo
casa de carli
gourmet services
grand-cru
vino-markuzzi